Door uw bijdrage heb ik schoon drinkwater

PAKKET DRINKWATER

Mocht je met je bedrijf, of bijvoorbeeld met de opbrengst van een sponsorloop, een wat grotere donatie willen doen? Dan is het laten plaatsen van een waterput een hele mooie bestemming!

Schoon (drink)water is misschien wel de allerbelangrijkste basisbehoefte. En met het plaatsen van één waterput kun je al gauw zo’n 300 gezinnen helpen!

De kosten van het plaatsen van de put kunnen variëren. Dit is erg afhankelijk van bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het gebied en de grondsoort. Maar meestal zijn de kosten rond de EUR 1.500. Het plaatsen van een watertank bij een van onze scholen zal rond de EUR 1.200 kosten.

Wil jij in 1 keer honderden gezinnen aan schoon drinkwater helpen? Neem dan contact met ons op en we bespreken heel graag de mogelijkheden met je!

FOTOGALERIJ

DONATIEFORMULIER

Velden met een * zijn verplicht.

Waterput
Watertank

ENKELE GEREALISEERDE PROJECTEN BINNEN HET THEMA DRINKWATER

Behenase kliniek watervoorziening

Jaar: 2016 | Plaats: Behenase

BEKIJK PROJECT ->

Pipe born water extension NIFA

Jaar: 2010 | Plaats: Adukrom

Voor de Adukrom Community hebben we vele meters waterleiding aangelegd van NIFA naar de school. Op de foto’s zie je het vervolg van de leiding naar het station. Met..

BEKIJK PROJECT ->

Waterpomp in Tadankro

Jaar: 2004 | Plaats: Tadankro

De gemeenschap in Tadankro heeft met een eenvoudige pomp voorziening schoon water ter beschikking waardoor alleen al ziektes van kinderen worden voorkomen. Voor relatief ..

BEKIJK PROJECT ->