CORONA hulp gevraagd, doneer nu zodat de kinderen in Ghana veilig naar school kunnen

Door uw bijdrage heb ik schoon drinkwater

PAKKET DRINKWATER

Mocht je met je bedrijf, of bijvoorbeeld met de opbrengst van een sponsorloop, een wat grotere donatie willen doen? Dan is het laten plaatsen van een waterput een hele mooie bestemming!

Schoon (drink)water is misschien wel de allerbelangrijkste basisbehoefte. En met het plaatsen van één waterput kun je al gauw zo’n 300 gezinnen helpen!

De kosten van het plaatsen van de put kunnen variëren. Dit is erg afhankelijk van bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het gebied en de grondsoort. Maar meestal zijn de kosten rond de  € 3000,-. Het plaatsen van een watertank bij een van onze scholen zal rond de € 1500,- kosten.

Wil jij in 1 keer honderden gezinnen aan schoon drinkwater helpen? Neem dan contact met ons op en we bespreken heel graag de mogelijkheden met je!

FOTOGALERIJ

DONATIEFORMULIER

Velden met een * zijn verplicht.

Waterput
Watertank

ENKELE GEREALISEERDE PROJECTEN BINNEN HET THEMA DRINKWATER

Tadankro Clinic Waterproject In Uitvoering!

Jaar: Juli 2020 | Plaats: Tadankro - Akuapem-North District in de Eastern Provence.

Na de Nieuwbouw in 2004 is de 1000 liter regenwateropslagtank al jaren veel te klein en is er meestal watertekort, waardoor de verpleegster water moeten halen uit de nabi..

BEKIJK PROJECT ->

Waterproject Behenase Primary en KG - In Uitvoering!

Jaar: Augustus 2020 | Plaats: Behenase, gesitueerd in Eastern Provence

De waterbehoefte voor deze school met 130 leerlingen en 11 leraren is steeds groter geworden en de 1000 liter regenwateropslagtank voldeed allang niet meer om alle handen..

BEKIJK PROJECT ->

Watervoorziening Hetty Krommert Kliniek- OPGELEVERD!

Jaar: November 2019 | Plaats: Akyeremateng

Het regenwater van het dak wordt nu verzameld in een Polytank. Met een emmer wordt water uit de tank gehaald om de handen te wassen en om de toiletten door te spoelen. H..

BEKIJK PROJECT ->