CORONA hulp gevraagd, doneer nu zodat de kinderen in Ghana veilig naar school kunnen

IK WIL MEEDOEN

Bij het realiseren van onze doelen kunnen we je hulp goed gebruiken. Dat kan op diverse manieren. Op basis van onze 3 thema’s SCHOLING, GEZONDHEID en DRINKWATER, hebben we een aantal pakketten samengesteld. Hier zit vast iets tussen wat bij jou, je bedrijf, je school of je vereniging aansluit!

IK WIL MEEDOEN MET DE HOLLAND GHANA FOUNDATION!

SCHOLINGPAKKET

Voor het thema SCHOLING hebben we een aantal pakketten samengesteld. Ook jij kunt er voor zorgen dat een Ghanees kind weer een jaar kan studeren of naar school kan, door een van de pakketten te af te nemen.

BEKIJK PAKKETTEN ->

GEZONDHEIDPAKKET

Voor het thema GEZONDHEID hebben we een aantal pakketten samengesteld. In onze gezondheidsklinieken hebben we grote behoefte aan voldoende materialen. Jij kunt ons hierbij helpen door een van de pakketten te doneren.

BEKIJK PAKKETTEN ->

DRINKWATERPAKKET

Voor het thema DRINKWATER hebben we een pakket samengesteld. Schoon (drink)water is misschien wel de allerbelangrijkste basisbehoefte. En met het plaatsen van één waterput kun je al gauw zo’n 300 gezinnen helpen!

BEKIJK PAKKETTEN ->

IK WIL EEN GELD BEDRAG STORTEN

Je kunt een maandelijks bedrag of éénmalig bedrag doneren. Met jouw bedrag stel je ons in staat ons te blijven inzetten voor de kinderen in Ghana. Heel hartelijk dank hiervoor!

GELDBEDRAG DONEREN ->

IK WIL GRAAG STAGE LOPEN

Wil jij een geheel nieuwe ervaring opdoen in het buitenland? Jezelf uitdagen om een aantal maanden stage te lopen op een school of in een kliniek waar een geheel andere leefwijze en cultuur heerst?

STAGE LOPEN ->

IK HEB ZELF EEN GOED IDEE!

Doe wat je leuk vindt én help de kinderen in Ghana! Zwemmen, fietsen, hardlopen, statiegeldactie of klusjes doen, wat jij wilt. Alles is mogelijk!

EIGEN ACTIE ->