CORONA hulp gevraagd, doneer nu zodat de kinderen in Ghana veilig naar school kunnen

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Unieke samenwerking Holland Ghana Foundation (HGF) met Wilde Ganzen

Unieke samenwerking Holland Ghana Foundation (HGF) met Wilde Ganzen

Het bestuur van de HGF is er trots op erin geslaagd te zijn om haar twaalfde school in Ghana te kunnen gaan realiseren , dit maal voor het eerst in ons bestaan met de goede doelen organisatie ‘Wilde Ganzen’ te Amersfoort.

LEES VERDER

Na een lange en gedegen voorbereiding tussen ons bestuur en de projectmanagers van ‘Wilde Ganzen‘ en natuurlijk met de onontbeerlijke steun van de Stichting Bijzondere Doeleinden en onze particuliere  donateurs  ,waren wij in staat om onze bevlogen en professionele Ghanese vertegenwoordiger ter plaatse Mister  Emmanuel Tete deze dankbare opdracht te verstrekken .

Bijgaande foto- en videobeelden geven een heel goed beeld van  de grote noodzaak om een totaal versleten ‘bouwval ‘in het plaatsje Saforo‘ in te ruilen‘ voor een geheel nieuwe Junior High School  waar binnen afzienbare tijd Ghanese jongeren zich verder kunnen ontwikkelen met hun vervolg studie en zo kunnen werken aan hun toekomst en die van hun prachtige land.

 

 

 

Voor nadere info www.hollandghanafoundation.nl

en ons Secretariaat  info@hollandghanafoundation.nl

MEER NIEUWS

Profvoetballer Jeffrey Sarpong ambassadeur Holland Ghana Foundation

7 apr 2022 | Auteur: Peter Kemp

Jeffrey beschikt over een Ghanese vader die geboren is in Asene. Zelf is Jeffrey in Amsterdam geboren. Hij heeft veel Ghanese vrienden, ook in Nederland. Dit begint bij zijn vader die hem meeneemt naar feestjes van zijn vrienden. ...

BEKIJK BERICHT ->

Kerstgroet Stanley Aborah namens de Holland Ghana Foundation

24 dec 2021 | Auteur: Stanley Aborah

...

BEKIJK BERICHT ->

Oud Ajax speler Emmanuel Boakye in comité van aanbeveling Holland Ghana Foundation

2 dec 2021 | Auteur: Peter Kemp

Naast de exposure die Emmanuel met zich meeneemt is ook de droom voor een voetbalwedstrijd met een bekend Ghanees elftal weer een stapje dichterbij gekomen. Het bestuur van de Foundation is verheugd met zijn toetreding en kijkt ui...

BEKIJK BERICHT ->

IK WIL MEEDOEN!

Werk samen met ons en onze eigen vertegenwoordigers mee aan een betere toekomst voor de Ghanese bevolking, vooral die van de kinderen. Zij zijn immers de toekomst.

Bekijk onze pakketten SCHOLING, GEZONDHEID en DRINKWATER, lees over stagemogelijkheden of zet zelf je eigen actie op!

IK DOE MEE! ->