1. Home
  2. Nieuws
  3. “NIEUWE KANSEN VOOR AMBITIEUZE GHANESE JONGEREN"

“NIEUWE KANSEN VOOR AMBITIEUZE GHANESE JONGEREN"

Binnenkort reizen de heren Klaas Jan Akkerman en Oscar Zweers af naar Ghana om daar, in nauwe samenwerking met onze lokale country-director Emmanuel Tete, presentaties te verzorgen op een aantal scholen die door de Holland Ghana Foundation zijn gerealiseerd.

LEES VERDER

Binnenkort reizen de heren Klaas Jan Akkerman en Oscar Zweerman af naar Ghana om daar, in nauwe samenwerking met onze lokale country-director Emmanuel Tete, presentaties te verzorgen op een aantal scholen die door de Holland Ghana Foundation zijn gerealiseerd.

Klaas Jan en Oscar doen dit vanuit het Social Responsibility Program van hun werkgever CA Technologies; dit bedrijf stelt een aantal vrije dagen beschikbaar en Klaas Jan en Oscar betalen zelf alle aan de reis verbonden kosten. 

 

Het bestuur van de Holland Ghana Foundation juicht dit initiatief vanzelfsprekend van harte toe!

 

De strekking van de presentaties, waarvan de inhoud varieert afhankelijk van het niveau van de leerlingen, zal zijn dat binnen afzienbare termijn veel ICT-kennis (o.m. software-engineers en-developers) nodig is voor een veelheid van toepassingen en dat het toepassen van die kennis niet plaatsgebonden is. Hier liggen m.a.w. prachtige kansen voor ambitieuze Ghanese jongeren en Klaas Jan en Oscar willen deze jongeren uitdagen die kansen met beide handen aan te grijpen!

 

Wij hopen van harte dat Klaas Jan en Oscar een - in alle opzichten - succesvolle reis zullen hebben en dus het doel van de reis kunnen realiseren.

MEER NIEUWS

Bezoek aan Behenase Ghana Oktober 2018

| Auteur: Rob en Ellen Beukema

We hebben de kliniek bekeken en zagen dat er vooruitgang is. Er zijn Twenty 4 Seven  twee verpleegkundigen aanwezig die de zorg doen van de mensen die de kliniek bezoeken. De verpleegkundigen houden per patiënt alles...

BEKIJK BERICHT ->

IT-workshops Ghana 2018

| Auteur: Klaas Jan Akkerman en Oscar Zweers

Verslag IT Education Workshops Ghana 2018 van 8 tot 12 oktober Gedurende een week hebben we workshops gegeven op 4 scholen die worden gesponsord door de Holland Ghana Foundation in Akropong, Adukrom en Mampon. Er hebben leerlin...

BEKIJK BERICHT ->

EERSTE DEELNAME AFRIKAANSE MARKT GROOT SUCCES.

10 mei 2018

Tijdens het afgelopen Africa Now Festival was de Holland Ghana Foundation aanwezig om aandacht  te  vragen voor onze doelstellingen en om geld op te halen om die te realiseren.    Op de markt war...

BEKIJK BERICHT ->

IK WIL MEEDOEN!

Werk samen met ons en onze eigen vertegenwoordigers mee aan een betere toekomst voor de Ghanese bevolking, vooral die van de kinderen. Zij zijn immers de toekomst.

Bekijk onze pakketten SCHOLING, GEZONDHEID en DRINKWATER, lees over stagemogelijkheden of zet zelf je eigen actie op!

IK DOE MEE! ->