CORONA hulp gevraagd, doneer nu zodat de kinderen in Ghana veilig naar school kunnen

  1. Home
  2. Nieuws
  3. “NIEUWE KANSEN VOOR AMBITIEUZE GHANESE JONGEREN"

“NIEUWE KANSEN VOOR AMBITIEUZE GHANESE JONGEREN"

Binnenkort reizen de heren Klaas Jan Akkerman en Oscar Zweers af naar Ghana om daar, in nauwe samenwerking met onze lokale country-director Emmanuel Tete, presentaties te verzorgen op een aantal scholen die door de Holland Ghana Foundation zijn gerealiseerd.

LEES VERDER

Binnenkort reizen de heren Klaas Jan Akkerman en Oscar Zweerman af naar Ghana om daar, in nauwe samenwerking met onze lokale country-director Emmanuel Tete, presentaties te verzorgen op een aantal scholen die door de Holland Ghana Foundation zijn gerealiseerd.

Klaas Jan en Oscar doen dit vanuit het Social Responsibility Program van hun werkgever CA Technologies; dit bedrijf stelt een aantal vrije dagen beschikbaar en Klaas Jan en Oscar betalen zelf alle aan de reis verbonden kosten. 

 

Het bestuur van de Holland Ghana Foundation juicht dit initiatief vanzelfsprekend van harte toe!

 

De strekking van de presentaties, waarvan de inhoud varieert afhankelijk van het niveau van de leerlingen, zal zijn dat binnen afzienbare termijn veel ICT-kennis (o.m. software-engineers en-developers) nodig is voor een veelheid van toepassingen en dat het toepassen van die kennis niet plaatsgebonden is. Hier liggen m.a.w. prachtige kansen voor ambitieuze Ghanese jongeren en Klaas Jan en Oscar willen deze jongeren uitdagen die kansen met beide handen aan te grijpen!

 

Wij hopen van harte dat Klaas Jan en Oscar een - in alle opzichten - succesvolle reis zullen hebben en dus het doel van de reis kunnen realiseren.

MEER NIEUWS

Corona virus update in Ghana

7 apr 2021 | Auteur: Emmanuel Tete

Als een effectieve stap om de verspreiding van het virus te beperken, beval de president van Ghana de sluiting van de grenzen van Ghana door de lucht, over zee en over land op zondag 22 maart 2020.   Vervolgens was er e...

BEKIJK BERICHT ->

Ghana in Coronatijd

22 feb 2021 | Auteur: Rob Beukema

De leerlingen van de Behenase KG en Primary School zijn weer naar school! Na een Corona lockdown vanaf maart 2020 zijn maandag 18 januari jl. de leerlingen van het dorpje Behenase en omliggende dorpjes gelukkig weer naar s...

BEKIJK BERICHT ->

Telefonisch 'Lockdown' interview met onze trotse voorzitter Henk de Breij

Kinderen in Ghana een paar stappen verder brengen in hun onderwijskansen , schoon water faciliteiten en goede gezondheid? Onze stichting, de Holland Ghana Foundation doet dat al sinds 2003. Wat we tot nu toe bereikt hebben kun ...

BEKIJK BERICHT ->

IK WIL MEEDOEN!

Werk samen met ons en onze eigen vertegenwoordigers mee aan een betere toekomst voor de Ghanese bevolking, vooral die van de kinderen. Zij zijn immers de toekomst.

Bekijk onze pakketten SCHOLING, GEZONDHEID en DRINKWATER, lees over stagemogelijkheden of zet zelf je eigen actie op!

IK DOE MEE! ->