CORONA hulp gevraagd, doneer nu zodat de kinderen in Ghana veilig naar school kunnen

  1. Home
  2. Nieuws
  3. “NIEUWE KANSEN VOOR AMBITIEUZE GHANESE JONGEREN"

“NIEUWE KANSEN VOOR AMBITIEUZE GHANESE JONGEREN"

Binnenkort reizen de heren Klaas Jan Akkerman en Oscar Zweers af naar Ghana om daar, in nauwe samenwerking met onze lokale country-director Emmanuel Tete, presentaties te verzorgen op een aantal scholen die door de Holland Ghana Foundation zijn gerealiseerd.

LEES VERDER

Binnenkort reizen de heren Klaas Jan Akkerman en Oscar Zweerman af naar Ghana om daar, in nauwe samenwerking met onze lokale country-director Emmanuel Tete, presentaties te verzorgen op een aantal scholen die door de Holland Ghana Foundation zijn gerealiseerd.

Klaas Jan en Oscar doen dit vanuit het Social Responsibility Program van hun werkgever CA Technologies; dit bedrijf stelt een aantal vrije dagen beschikbaar en Klaas Jan en Oscar betalen zelf alle aan de reis verbonden kosten. 

 

Het bestuur van de Holland Ghana Foundation juicht dit initiatief vanzelfsprekend van harte toe!

 

De strekking van de presentaties, waarvan de inhoud varieert afhankelijk van het niveau van de leerlingen, zal zijn dat binnen afzienbare termijn veel ICT-kennis (o.m. software-engineers en-developers) nodig is voor een veelheid van toepassingen en dat het toepassen van die kennis niet plaatsgebonden is. Hier liggen m.a.w. prachtige kansen voor ambitieuze Ghanese jongeren en Klaas Jan en Oscar willen deze jongeren uitdagen die kansen met beide handen aan te grijpen!

 

Wij hopen van harte dat Klaas Jan en Oscar een - in alle opzichten - succesvolle reis zullen hebben en dus het doel van de reis kunnen realiseren.

MEER NIEUWS

Unieke samenwerking Holland Ghana Foundation (HGF) met Wilde Ganzen

18 jan 2024

Na een lange en gedegen voorbereiding tussen ons bestuur en de projectmanagers van ‘Wilde Ganzen‘ en natuurlijk met de onontbeerlijke steun van de Stichting Bijzondere Doeleinden en onze particuliere  donateurs&nb...

BEKIJK BERICHT ->

Profvoetballer Jeffrey Sarpong ambassadeur Holland Ghana Foundation

7 apr 2022 | Auteur: Peter Kemp

Jeffrey beschikt over een Ghanese vader die geboren is in Asene. Zelf is Jeffrey in Amsterdam geboren. Hij heeft veel Ghanese vrienden, ook in Nederland. Dit begint bij zijn vader die hem meeneemt naar feestjes van zijn vrienden. ...

BEKIJK BERICHT ->

Kerstgroet Stanley Aborah namens de Holland Ghana Foundation

24 dec 2021 | Auteur: Stanley Aborah

...

BEKIJK BERICHT ->

IK WIL MEEDOEN!

Werk samen met ons en onze eigen vertegenwoordigers mee aan een betere toekomst voor de Ghanese bevolking, vooral die van de kinderen. Zij zijn immers de toekomst.

Bekijk onze pakketten SCHOLING, GEZONDHEID en DRINKWATER, lees over stagemogelijkheden of zet zelf je eigen actie op!

IK DOE MEE! ->