CORONA hulp gevraagd, doneer nu zodat de kinderen in Ghana veilig naar school kunnen

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Ghana in Coronatijd

Ghana in Coronatijd

Een andere verplichting in Ghana is al vanaf het begin het dragen van een mondkapje. Op het moment dat je het huis verlaat, draag je een mondkapje.

LEES VERDER

De leerlingen van de Behenase KG en Primary School zijn weer naar school!

Na een Corona lockdown vanaf maart 2020 zijn maandag 18 januari jl. de leerlingen van het dorpje Behenase en omliggende dorpjes gelukkig weer naar school gegaan. Zo ook de 30 leerlingen die door Ellen en Rob Beukema – secretaris van onze Holland Ghana Foundation en hun lieve vrienden gesponsord worden. Het was wel even spannend of ze weer naar school zouden kunnen gaan, want na 9 maanden kan het maar zo zijn, dat ze op het land moeten werken met hun ouders en dat gaat voor.

Er zijn strenge coronamaatregelen vergelijkbaar als bij ons in Nederland: zoals handenwassen, mondkapjesplicht en afstand houden. De Ghanese kinderen hebben niet de faciliteiten die wij hier hebben. Een lichtpunt is dat in Ghana veel in de buitenlucht wordt geleefd en dat maakt afstand houden wat gemakkelijker. Blijf ons vooral steunen om het naar school gaan van deze kinderen mogelijk te blijven maken. Helpt u mee om de Ghanese kinderen naar school te laten gaan? Hier vindt u de link naar onze donatie pagina: https://hollandghanafoundation.nl/ik-wil-meedoen.html Elke euro helpt!

MEER NIEUWS

Unieke samenwerking Holland Ghana Foundation (HGF) met Wilde Ganzen

18 jan 2024

Na een lange en gedegen voorbereiding tussen ons bestuur en de projectmanagers van ‘Wilde Ganzen‘ en natuurlijk met de onontbeerlijke steun van de Stichting Bijzondere Doeleinden en onze particuliere  donateurs&nb...

BEKIJK BERICHT ->

Profvoetballer Jeffrey Sarpong ambassadeur Holland Ghana Foundation

7 apr 2022 | Auteur: Peter Kemp

Jeffrey beschikt over een Ghanese vader die geboren is in Asene. Zelf is Jeffrey in Amsterdam geboren. Hij heeft veel Ghanese vrienden, ook in Nederland. Dit begint bij zijn vader die hem meeneemt naar feestjes van zijn vrienden. ...

BEKIJK BERICHT ->

Kerstgroet Stanley Aborah namens de Holland Ghana Foundation

24 dec 2021 | Auteur: Stanley Aborah

...

BEKIJK BERICHT ->

IK WIL MEEDOEN!

Werk samen met ons en onze eigen vertegenwoordigers mee aan een betere toekomst voor de Ghanese bevolking, vooral die van de kinderen. Zij zijn immers de toekomst.

Bekijk onze pakketten SCHOLING, GEZONDHEID en DRINKWATER, lees over stagemogelijkheden of zet zelf je eigen actie op!

IK DOE MEE! ->